dilluns, 19 de març del 2012

Primer dia al MACBA...

Avui hem anat al MACBA a treballar sobre el projecte amb tots. Ens han faltat dues persones del nostre grup que s'incorporaran durant aquesta setmana. Hem començat a tallar vídeos, agafar escenes bones, fer muntatges, etc. Hem pensat que com el vídeo es projectara en una paret i tenim un lloc a part per exposar el projecte, allà posarem cartolines, fent com un poster amb les imatges relacionades amb el nostre projecte, és a dir, posarem fotos nostres de petites, les fotos del making-of i altres... Demà seguirem amb el muntatge del vídeo i quan tinguem tot imprès i retallat penjarem les cartolines.

A part, després de l'estona que hem tingut per fer el projecte, que ha sigut poca, ens han fet una xerrada sobre el vídeo. Ens han ensenyat diferents tipus de vídeo, amb diferents missatges, manipulacions i crítiques que es poden fer.
Després hem anat al museu per veure l'exposició de Volum. En aquesta exposició hem visitat varies sales amb diferents vídeos projectats, uns amb so i altres sense.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada