dilluns, 26 de març del 2012

Últim dia al MACBA...

L'últim dia va ser per posar en comú el projecte i per fer la valoració. A nosaltres ens la va fer l'Aina. Hem estat amb altres dos grups i també hem vist els seus projectes. El que ens hagués agradat més seria veure tots els projectes... Una de les preguntes que ens van fer durant la valoració, va ser perquè hem posat aquest títol al nostre projecte? Vol dir "la passarel·la de la nostra vida". L'hem posat perquè és una manera de definir amb una matàfora el pas de la vida, perquè és el que volem mostrar, les diferents etapes i que aquesta és la teva vida, que és la teva passarel·la, que tú decideixes com serà i què faras amb la teva vida!
Després d'això, vam anar al museu i ens van explicar la línia que hi ha entre l'art contemporani i el disseny, i ens van mostrar una obra de Joan Brossa.
Després vam fer el taller d'interseccions amb el Jordi Ferreiro. Vam anar a la capella del MACBA i vam fer una activitat que consistia en representar una paraula mitjançant l'art. Tenim uns materials a la taula i els haviem de fer servir per tal de representar la paraula que ens havien donat. Al nostre grup ens va tocar la paraula FOSCOR. El que vam fer va ser, agafar un papel, pintar-lo de negre fosc i posar la paraula al mig punxant amb un llapis. Després el vam posar a la porta, que era transparent, i així es podia veure la paraula, perquè la llum traspassava el paper. Va estar molt bé fer aquest taller.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada