dilluns, 26 de març del 2012

Tercer dia al MACBA...

El tercer dia no vam fer projecte, perquè la sala 0 del MACBA estava ocupada. Vam estar tot el dia mirant exposicions.
Primer ens van ensenyar una obra en una sala rodona, amb uns aparells que estaven situats al terra i que feien soroll. Ho vam definir com estressant. No ens va agradar gaire.
El que més ens va agradar va ser la performance que vam fer amb el Jordi Ferreiro, que consistia en que cada un de nosaltres fes un soroll, amb la veu, el cos, un objecte..., i ell ho anava gravant amb un aparell. I després quan se sentia era molt divertit. Ens va agradar molt i ens ho vam passar bé.
Després ens van fer una guia per la primera planta, per veure l'exposició de Volum millor, i ens van explicar les obres. Hi havia molts vídeos a les sales i cada vídeo era d'una història diferent, o volia mostrar un missatge diferent. Després vam anar a la tercera planta, on hi havia escultures i quadres. Ens van explicar algunes obres i després vam tornar a baix per fer una altra performance, que consistia en anar escoltant unes ordres que ens donaven per uns cascos, i anar fent tot el que deien. Al final ens vam posar tots sota una bossa de plàstic gran i la vam explotar. També va ser molt divertit.

A la tarda, vam quedar la Yávora i la Eli per anar a gravar les últimes escenes que ens faltaven a l'hospital de Granollers. Vam gravar uns quants vídeos d'ambulàncies que passaven i vam fer unes quantes fotos. Vam tenir sort i al final vam obtenir el resultat que voliem, encara que estava plovent molt...
Després ens vam reunir amb la Judit a la Roca Umbert i vam seguir editant vídeos.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada